Vielä on tilaa tehokurssilla!

Kurssilla on vielä tilaa, mutta kovin paljon paikkoja ei ole jäljellä. Matematiikka ja kemia alkavat olla täynnä, mutta muutamia paikkoja on jäljellä. Fysiikan kurssilla on vähän enemmän paikkoja jäljellä kuin matematiikassa ja kemiassa.

Lähiaikoina ilmoittautumisia kurssille on tullut nopealla vauhdilla, joten oletettavasti se täyttyy kohta. Eli jos haluat varmistaa paikkasi, niin ilmoittaudu mahdollisimman pian.

Tässä on ilmoitus-linkki: Linkki

2017 vuoden kurssit

Hei,

Tulemme vanhaan tuttuun tapaan järjestämään pitkä- sekä tehokurssin vuonna 2017. Ilmoittautuminen aukeaa hyvin pian, jolloin myös julkaisemme kurssien aikataulut.

Hyvää syksyn alkua!

-Tietopoli Oy

Kysely koskien kemianvalmennuskurssia

Tietopoli on laajentamassa kurssivalikoimaa. Tulemme tarjoamaan keväällä 2017 kemian valmennuskurssin. Vastaamalla alla olevaan kyselyyn voitte vaikuttaa kurssin sisältöön ja samalla voitte osallistua elokuvalippujen arvontaan. Vastaaminen kestää vain muutaman minuutin.

Hei ABI!

Hei ABI! Tiesitkö että Pitkäkurssi valmentaa sinua myös YO-kirjoituksia varten. Puolet kurssin sisällöstä ehditään käymään läpi ennen kirjoituksia! Tämän lisäksi YO-kirjoitus viikoilla ei järjestetä opetusta, jotta pääsisit valmistautumaan huolella kokeisiin!

Ilmoittaudu Pitkäkursille!